Устинов, Юрій ВасильовичЗубченко, Віктор СергійовичОмельчук, А. Б.2012-06-062012-06-062008Устинов, Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч.1. — С. 68-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1202Розроблено технологію здобних сухарних виробів з використанням еламіну, розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводи- амілазний комплекси та кислотність тіста, досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну при виробництві сухарів.Technology of rich rusks wares is developed with the use of elamin, considered influencing of elamin on albumen, carbohydrate complexes and acidity of dough, it is investigational influence of the magnetic field on the indexes of intérnalas of dough with application of elamin at production of rusks.uk-UKсухарні виробиrusks waresеламінкислотністьмагнітне полеelaminaciditymagnetic fieldкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСухарні вироби оздоровчого призначення