Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321) - Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Сімачинська, Тетяна Володимирівна (My University, 2010)
Патент на корисну модель. В основу корисної моделі поставлене завдання створення рецептури булочки «Золотиста» шляхом використання нового компоненту, надати їй підвищеної поживної і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is creation receipt of the roll «Golden» using the new component gave it heightened nourishing and biological value.
Keywords: яєчна шкарлупа; екструзія; квасоля; eggshell; extrusion; haricot; кафедра технології зберігання і переробки зерна