Використання ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Голота, Олексій Олександрович (My University, 2024)
Україна має значний потенціал для виробництва оздоровчих харчових продуктів завдяки своїм природним багатствам. Метою даної роботи є розроблення соусу оздоровчого призначення з використанням ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини

Ukraine has a significant potential for the production of health food products due to its natural wealth. The purpose of this work is to develop a health-improving sauce using blackcurrant berries and spicy-aromatic raw materials
Keywords: соус; ягоди чорної смородини; пряно-ароматична сировина; sauce; blackcurrant berries; spicy and aromatic raw materials; кафедра технології оздоровчих продуктів