Страшинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана ПетрівнаГречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаМаринін, Андрій Іванович2023-02-072023-02-072022Дослідження емульгуючих властивостей та кріостабілізуючої дії гелів / І. Страшинський, О. Фурсік, В. Гречко, А. Маринін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 218https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39015Використання в технології заморожених м’ясних продуктів речовин чи композицій кріостабілізуючої дії знаходиться в стадії розвитку, тому дослідження їх впливу на властивості м’ясних систем має науково-практичну цінність.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгелі з шроту насіння чіапосічені м’ясні напівфабрикатигідратація шроту чіаДослідження емульгуючих властивостей та кріостабілізуючої дії гелівThesis