Модернізація сушильної установки для сушіння вижимок із яблук - Фузік, Єгор Євгенійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2023)
В результаті модернізації сушильної установки забезпечується якісне висушування вижимок, температуру сушильного агента, який виходить в атмосферу, можливо знизити до 80 °С, так як при більш низькій температурі можлива конденсація з вологих та гарячих вижимок. As a result of modernization of the drying plant, high-quality drying of pomace is ensured, the temperature of the drying agent released into the atmosphere can be reduced to 80 °C, since condensation from wet and hot pomace is possible at a lower temperature.
Keywords: сушіння яблучних вижимок; барабанна сушарка; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування