Гулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій МиколайовичКириленко, Роман ГригоровичСизько, Валерій БорисовичЖолнер, Іван ДмитровичСосницький, Віталій ВолодимировичАртюхов, Володимир ЯковичМихайлів, А. П.2012-07-042012-07-042004Технологічні особливості переробки жита в етанол / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 1. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1996Останнім часом на ринку сировини для спиртової галузі переважає жито, що вирізняється високою крохмалистістю та відносно низькою ціною. Однак це нетехнологічна, важка для виготовлення спирту сировина, її переробляють переважно в суміші з іншими зерновими, зокрема пшеницею. Цим досягають середньозваженого виходу спирту з однієї тони умовного крохмалю.Recently in the raw market for spirit branches the rye, differing high starch content and relative low cost. But this non-technological, difficult for manufacture of spirit raw material. It process mainly in a mix with others grain, in particular wheat. It reach the average output of spirit from one ton of conditional starch.otherенерго-ресурсозберігаючі технологіїнизькотемпературна термоферментативна обробкаконцентровані ферментні препаратиenergy and recources saving technologieslow-temperature thermofermentative processingconcentrated ferment preparationsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологічні особливості переробки жита в етанолArticle