Сутність і специфіка полісів мікрострахування для малозабезпеченого населення і представників малого бізнесу - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2011)
Робота присвячена дослідженню сутності і специфіки полісів мікрострахування. Показано результати опитування населення стосовно їх досвіду страхування, бажання користуватися послугами мікрострахування і можливості сплачувати страхові внески. Автором розроблено типові поліси мікрострахування з метою впровадження нових правил страхування у практику страхової справи. Author investigates the nature and peculiarities of microinsurance policies. The results of public opinion poll related to their insurance experience, choice to use the microinsurance services and the possibility to pay insurance payments are presented. We develop the typical microinsurance policies with the purpose to introduce the new rules of insurance into the practice of insurance business.
Keywords: поліси мікрострахування; незаможне населення; страхові внески; microinsurance policies; low-income population; insurance premiums; кафедра фінансів