Мельник, Оксана ЮріївнаКовбаса, Володимир МиколайовичКовалевська, Єлизавета Іванівна2013-03-112013-03-112003Мельник, О. Ю. Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини., культура харчування населення України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, Київ, 21—23 жовтня 2003 р. / М-во освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. — К. : НУХТ, 2003. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6782На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.uk-UKмодифікований крохмальсільцукоркислотаструктуроутворенняmodification starchessaltsugaracidstructuringкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерівThesis