Споживчі переваги продукції як чинник конкурентоспроможності в кондитерській промисловості - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2004)
В статті проведено оцінку споживчих переваг кондитерських виробів, досліджено структуру українського шоколадного ринку та виявлено причини її зміни в 2002-2003 рр. This paper evaluated consumer preferences of confectionery, the structure of Ukrainian chocolate market and identified the causes of change in 2002-2003.
Keywords: конкурентоспроможність підприємств; competitiveness of enterprises; попит; demand; споживання; consumption; споживчі переваги; consumer preferences; кафедра економіки і права