Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2018-04-232018-04-232015Ющенко, Н. М. Обґрунтування терміну зберігання кисломолочних продуктів з прянощами / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2015 р. : матеріали конференції. – К., 2015. – Ч. 1. – С. 308.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27109Додавання прянощів, їх композицій та екстрактів прянощів до кисломолочної основи дозволяє урізноманітнити смакові характеристики та розширити асортимент пастоподібних кисломолочних продуктів. Використання природніх рослинних компонентів сприятиме підвищенню біологічної цінності продуктів та сприятиме продовженню терміну зберігання. Add spices, their compositions and spice extracts to Sour-milk basis allows to diversify taste and expand assortment of paste-like dairy products. Use of natural plant components will increase the biological value of products and will help extend the shelf life.uk-UKкомпозиції прянощівspice compositionsкисломолочні пастиsour milk pasteкафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування терміну зберігання кисломолочних продуктів з прянощамиOther