Визначення металічних елементів у молочних продуктах - Іщенко, Віра Миколаївна; Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2013)
Розглянуто приклади методик визначення металічних елементів у молочних продуктах методом атомно-абсорбційної спектроскопії з електротермічною атомізацією. The technique of determining the metal in dairy products by the method of electrohtermic atomic-absorption spectrometry.
Keywords: електротермічна атомно-абсорбційна спектроскопія; метали; молочні продукти; electrohtermic atomic-absorption spectrometry; dairy products; кафедра харчової хімії