Система забезпечення конкурентоспроможності підприємств: методологічні аспекти - Драган, Олена Іванівна (My University, 2008)
Розглядаються основні методологічні аспекти дослідження систем та їх використання для обґрунтування системного підходу до системи забезпечення конкурентоспроможності. Пропонується структура системи забезпечення конкурентоспроможності підприємств.

Under review are the basic methodological aspects of researching the systems and their implementation to determine the logic approach to the system of ensuring competitiveness. The survey calls attention to the structurе of the system of ensuring competitiveness of enterprices.
Keywords: системний підхід; система; конкурентоспроможність; забезпечення; методичні підходи; підприємство; структура; systematic approach; system; enterprise competitiveness; security; methodological aspects; кафедра економіки праці та менеджменту