Теоретичні передумови оцінки та управління аграрним ресурсним і виробничим потенціалами підприємства - Мосіюк, Стефанія Іванівна; Мосіюк, Ігор Пилипович (My University, 2012)
Розглянуто теоретичні передумови оцінки та управління виробничим потенціалом підприємств.

The theoretical background for assessing and managing the production potential of enterprises.
Keywords: ресурсний потенціал; resource potential; управління виробничим потенціалом; економічна оцінка; production capacity management; economic evaluation; кафедра економічної теорії