Трансформація інвестиційних інтересів в умовах знаннєвої економіки - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2013)
Досліджується стан розвитку економіки України. Проведено аналіз джерел фінансування науково-технічної та інноваційної діяльності в Україні. Охарактеризовано основні проблеми інвестиційного забезпечення розвитку економіки. The state of the economy of Ukraine is studied. The analysis of sources of financing of scientific-technical and innovation activity in Ukraine was carried out. The main problems of investment support of economic development are characterized.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; фінансування інноваційної діяльності; знаннєва економіка; інвестиційні інтереси; іnnovation finance; knowledge economy; investment interest