Вища математика - Мартиненко, Михайло Антонович; Зінькевич, Олексій Петрович; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2010)
Висвітлені основні частини вищої математики для студентів технічного университета. The main parts of higher mathematics for students of a technical university have been considered.
Keywords: вища математика; конспект лекцій; higher mathematics; lecture notes; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.