Борисенко, Денис2014-09-162014-09-162014Борисенко, Д. Концептуальні основи побудови системи автоматизованого управління біотехнологічним комплексом виробництва хлібопекарських дріжджів / Д. Борисенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 420-422.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16809Сучасні системи автоматизованого управління біотехнологічними процесами не в достатній мірі забезпечують високі показники ефективності функціонування. Тому доцільним є синтез та розробка новітньої системи автоматизованого управління. Modern computer-aided control of biotechnological processes do not sufficiently provide high performance operation. Therefore, it is expedient synthesis and development of new automated control system.uk-UKвиробництво хлібопекарських дріжджівбіотехнологічні процесисистеми автоматизованого управлінняbaking yeast productionbiotechnological processesautomated control systemКонцептуальні основи побудови системи автоматизованого управління біотехнологічним комплексом виробництва хлібопекарських дріжджівOther