Концептуальні основи побудови системи автоматизованого управління біотехнологічним комплексом виробництва хлібопекарських дріжджів - Борисенко, Денис (My University, 2014)
Сучасні системи автоматизованого управління біотехнологічними процесами не в достатній мірі забезпечують високі показники ефективності функціонування. Тому доцільним є синтез та розробка новітньої системи автоматизованого управління. Modern computer-aided control of biotechnological processes do not sufficiently provide high performance operation. Therefore, it is expedient synthesis and development of new automated control system.
Keywords: виробництво хлібопекарських дріжджів; біотехнологічні процеси; системи автоматизованого управління; baking yeast production; biotechnological processes; automated control system