Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2019)
Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional value
Keywords: кекс; кондитерська промисловість; оздоровчі продукти; cake; confectionery industry; healthy products; кафедра технології оздоровчих продуктів