Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-10-012019-10-012019Башта, А. О. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення / А. О. Башта // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30194Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional valueuk-UKкекскондитерська промисловістьоздоровчі продуктиcakeconfectionery industryhealthy productsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначенняThesis