Виробництво пива з додаванням насіння канабісу - Мукоїд, Роман Миколайович; Лісовий, Микола Олександрович; Пархоменко, Анастасія Михайлівна (My University, 2020)
Метою проведення дослідження є приготування пива з додаванням насіння канабісу, досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники, підібрано оптимальні способи та режими виробництва, проведено порівняльний аналіз напою з додаванням різної кількості насіння канабісу та без додавання його

The purpose of the research is to prepare beer with the addition of seedscannabis, its organoleptic and physicochemical parameters were investigated,the optimal production methods and regimes were selected, a comparative study was carried outanalysis of the drink with and without the addition of different amounts of cannabis seedshim
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; канабіс; тетрагідроканабінол; канабідіол; охмелення; насіння; beer; cannabis; tetrahydrocannabinol; cannabidiol; hops; seeds