Розроблення системи управління дифузійного відділення з підсистемою підтримки прийняття рішень - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2002)
Для підвищення ефективності розробляється система управління дифузійного відділення з підсистемою підтримки прийняття рішень. For the increase of efficiency to developed control system of diffusive section is with the subsystem of support decision.
Keywords: дифузійне відділення; підсистема підтримки прийняття рішень; diffusion separation; subsystem of support decision; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка