On solutions to the food production problems - Kundeyeva, Galina; Shulpina, Nataliya (My University, 2013)
Проаналізовано вживання різних прийомів поліпшення якості харчових продуктів і вдосконалення технологічного процесу в харчовій промисловості. Обгрунтована економічна доцільність вживання харчових добавок і агробіотехнологий. Analyzed the use of various techniques to improve the quality of food and improve their processes in the food industry are. Based on the economic feasibility of food additives and Agri.
Keywords: ГМ продукти; харчові добавки; агробіотехнології; GM foods; agrobiotechnology; food additives; кафедра економічної теорії