Все про наркоманію - Булавіна, Валерія Сергіївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
Метою даного соціологічного дослідження є зібрати якомога більше інформації про поставлену проблему. The purpose of this sociological study is to gather as much information about the supplied problem.
Keywords: наркоманія; шкідлива звичка; кафедра гуманітарних дисциплін