Дослідження споживчих переваг при виборі здобних хлібобулочних виробів - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Ашомко, Людмила Володимирівна (My University, 2018)
Розглянута проблема оцінювання споживчих переваг при виборі хлібобулочних виробів; проаналізовано споживчі переваги при здійсненні вибору здобних хлібобулочних виробів підприємств ПАТ «Київхліб»; проведено опитування фокус-групи та здійснено анкетування споживачів, результати якого покладено в основу дослідження. The problem of estimating consumer preferences in the choice of bakery products is considered; the consumer preferences were analyzed in the choice of the sweet bakery products of PJSC "Kyivkhlib" enterprises; A focus group survey was conducted and a survey of consumers was carried out, the results of which are the basis of the study.
Keywords: споживачі; споживчі переваги; маркетингові дослідження; опитування; анкетування; consumers; consumer benefits; marketing researches; poll; questionnaire; кафедра маркетингу