Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаАшомко, Людмила Володимирівна2019-06-242019-06-242018Крайнюченко, О. Ф. Дослідження споживчих переваг при виборі здобних хлібобулочних виробів / О. Ф. Крайнюченко, Л. В. Ашомко // Central European journal for science and research. – Praha : Publishing house education and science, 2018. – № 8 (52). – С. 17-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29855Розглянута проблема оцінювання споживчих переваг при виборі хлібобулочних виробів; проаналізовано споживчі переваги при здійсненні вибору здобних хлібобулочних виробів підприємств ПАТ «Київхліб»; проведено опитування фокус-групи та здійснено анкетування споживачів, результати якого покладено в основу дослідження. The problem of estimating consumer preferences in the choice of bakery products is considered; the consumer preferences were analyzed in the choice of the sweet bakery products of PJSC "Kyivkhlib" enterprises; A focus group survey was conducted and a survey of consumers was carried out, the results of which are the basis of the study.uk-UKспоживачіспоживчі перевагимаркетингові дослідженняопитуванняанкетуванняconsumersconsumer benefitsmarketing researchespollquestionnaireкафедра маркетингуДослідження споживчих переваг при виборі здобних хлібобулочних виробівArticle