Дослідження якості паштетів збагачених рослинними добавками - Безкоровайна, Вікторія Сергіївна; Хижняк, Ольга Олександрівна (My University, 2014)
Різноманітні паштетні вироби є першими продуктами на основі м'яса, з якими стикається в своєму житті більшість споживачів: уже в шестимісячному віці, згідно з приписами дієтологів, дитина має одержувати біологічно повноцінні білки, жири, залізо в легкій для засвоювання формі, тобто м'ясо у прийнятній для годування малюків формі дрібнодисперсних паст. Various pashtetni products are the first products based on meat faced in their lives, most consumers: as early as age six-month, according to the prescriptions of dietitians, the child should receive biologically complete proteins, fats, iron in an easy to digestible form, ie m 'meat at an affordable feeding babies form fine paste.
Keywords: жири; залізо; паштетні вироби; білки; fats; iron; pashtetni products; proteins; кафедра експертизи харчових продуктів