Безкоровайна, Вікторія СергіївнаХижняк, Ольга Олександрівна2014-08-142014-08-142014Безкоровайна, В. Дослідження якості паштетів збагачених рослинними добавками / В. Безкоровайна, О. О. Хижняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 143-144https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16356Різноманітні паштетні вироби є першими продуктами на основі м'яса, з якими стикається в своєму житті більшість споживачів: уже в шестимісячному віці, згідно з приписами дієтологів, дитина має одержувати біологічно повноцінні білки, жири, залізо в легкій для засвоювання формі, тобто м'ясо у прийнятній для годування малюків формі дрібнодисперсних паст. Various pashtetni products are the first products based on meat faced in their lives, most consumers: as early as age six-month, according to the prescriptions of dietitians, the child should receive biologically complete proteins, fats, iron in an easy to digestible form, ie m 'meat at an affordable feeding babies form fine paste.otherжиризалізопаштетні виробибілкиfatsironpashtetni productsproteinsкафедра експертизи харчових продуктівДослідження якості паштетів збагачених рослинними добавкамиOther