Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана Петрівна2016-01-262016-01-262014Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького – 2014. – Том 16. № 3. – С. 57-61https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22102Традиційним шляхом збільшення ресурсів харчового білка є підвищення продуктивності рослинництва і тваринництва. Особливу увагу слід приділяти білкам тваринного походження, адже їх використання є доцільним з точки зору раціонального розподілу вторинної сировини підприємств харчової промисловості. У статті доведено покращення функціонально-технологічних показників та реологічних властивостей шляхом використання нанокомпозитів. The traditional way to increase the resources of dietary protein is to increase the productivity of crops and livestock. It has been proven the improvement of functional-technological parameters and rheological properties by the use of nanocomposites.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбілкові препаратикремнеземступінь гідратаціїтермічна обробкаprotein preparationssilicadegree of hydrationheat treatmentВплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походженняArticle