Petrenko, NikolayDovgun, Irina2015-05-132015-05-132015Petrenko M. Impact of mushroom puree and onion powder on baking processes and protracted cookies preservation / M. Petrenko, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 269–270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20317enprotracted cookiesmushroom pureeonion powderзатяжне печивогрибне пюрепорошок цибулізатяжное печеньягрибное пюрепорошок лукакафедра іноземних мов професійного спрямуванняImpact of mushroom puree and onion powder on baking processes and protracted cookies preservationThesis