Інноваційна безпека як одна із складових економічної безпеки підприємства - Ісмаїлова, Л. Р. (My University, 2013)
На сучасному етапі відновлення економічного зростання формування інноваційного потенціалу стає визначальним фактором розвитку підприємств України.
Keywords: кафедра економічної теорії; інноваційний потенціал підприємства; конкурентоспроможність підприємства