Модуль захоплення, розкривання плоскоскладених заготовок з активною напрямною (Патент на винахід № 103428) - Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович; Богославський, Ігор Олегович (My University, 2013)
Модуль захоплення, розкривання плоскоскладених заготовок з активною напрямною, що містить механізм захоплення плоскоскладених картонних заготовок, механізм розкривання плоскоскладених картонних заготовок, який відрізняється тим, що як механізм захоплення плоскоскладених картонних заготовок використовується платформа з вакуумзахоплюючим пристроєм з можливістю регулювання розташування присмоктувачів на платформі, пневмопривід якої має давач стану місцеположення штока, а механізм розкривання плоскоскладених картонних заготовок представлений у вигляді активної напрямної, що кріпиться на платформу з вакуумзахоплюючим пристроєм, і являє собою важіль, один кінець якого кріпиться до пневмоприводу механізму розкривання плоскоскладених картонних заготовок, який має давач стану місцеположення штока, а на інший кінець кріпиться формуюча пластина із вмонтованим п'єзоелементом. Capture module, expansion plane composite blanks with the active guideline, which contains a compound admiration flat cardboard blanks expansion mechanism ploskoskladenyh cardboard pieces, characterized in that the mechanism of seizure flat stacked carton blanks used platform with breathtaking vacuum device with adjustable suction cup on location platform, which has a pneumatic sensor state location of the rod, and the mechanism of expansion stacked flat cardboard blanks represented as an active guide that is mounted on a platform with vakuumzahoplyuyuchym device, and is a lever, one end of which is attached to the pneumatic mechanism of expansion stacked flat cardboard blanks, which must state location sensor rod and the other end is attached to the forming plate mounted piezo.
Keywords: модуль; module; заготовка; blanks; напрямна; sections; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки