Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБезсмертна, Л. О.2012-11-262012-11-262011Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2011. Т.2, № 40. - С. 292-295.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3862Встановлено, що в результаті ферментації солод збагачується низькомолекулярними біологічно активними речовинами, харчовими кислотами та кольоровими і ароматичними речовинами. Завдяки таким змінам ферментований солод є цінною добавкою при виготовленні дієтичних харчових продуктів.otherсолодmaltсолодорощенняферментаціяферментиамінокислотицукриколіркислотністьсолодоращениеферментацияферментыаминокислотыцветкислотностьmaltingfermentationenzymesamino acidssugarscoloracidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗміни хімічного складу при ферментації ячмінного солодуArticle