Облік витрат на рекламу - Хамутовська, Ірина Олександрівна (My University, 2012)
Врегульована система обліку витрат, уточнення їх складу та правильне відображення в бухгалтерському та податковому обліку є невід’ємним для успішного здійснення рекламної діяльності та отримання суб’єктом господарювання доходу. Regulated system of cost accounting, clarifying their composition and correct reflection in the accounting and tax records is essential to the success of promotional activities and the entity income.
Keywords: облік; витрати; реклама; accounting; advertising; costs