Крамар, Володимир Генрієвич2014-04-012014-04-012003Крамар, В. Г. Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; НУХТ. - К., 2003. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13581Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2003. Dissertation for the degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical industries - National University of Food Technologies, Kiev, 2003.бурякова стружкапресуваннялужне обробленняпресовий сікдифузійний сіквтрати цукрози в жоміsugar beet cossettespressingalkaline treatmenpressed juiceraw juicesugar losses in pulpВдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві