Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві - Крамар, Володимир Генрієвич (My University, 2003)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2003. Dissertation for the degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical industries - National University of Food Technologies, Kiev, 2003.
Keywords: бурякова стружка; пресування; лужне оброблення; пресовий сік; дифузійний сік; втрати цукрози в жомі; sugar beet cossettes; pressing; alkaline treatmen; pressed juice; raw juice; sugar losses in pulp