Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна (My University, 2016)
Жувальна карамель дієтичного призначення містить мальтитол, тагатозу, желатин, лимонну кислоту, гліцерин. Жевательная карамель диетического назначения содержит мальтитол, тагатозу, желатин, лимонную кислоту, глицерин. Chewing candies containing maltitol dietary purposes, tagatose, gelatin, citric acid, glycerin.
Keywords: жувальна карамель; дієтичний продукт; мальтитол; тагатоза; гліцерин; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; жевательная карамель; диетический продукт; глицерин; chewing candies; dietary product; maltitol; tagatose; glycerol