Дослідження хімічного складу олійної та зернової сировини - Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович (My University, 2015)
В тезах наведено інформацію про якісні показники насіння соняшнику, насіння льону та кукурудзи. In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of sunflower seeds, flax seeds and corn.
Keywords: якість; зола; хімічний склад; протеїн; жир; клітковина; кафедра технології зберігання і переробки зерна; ashes; chemical composition; quality; protein; fat; cellulose