Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2010)
Розглянуто основні питання пов’язані з управлінням продукції, яка не відповідає вимогам стандартів в системі менеджменту якості The principal improvement ways of production quality management have been considered. These ways influence the pace of revenue and the profitability of an enterprise, likewise high quality production and its constant improvement.
Keywords: якість; якість продукції; підприємство; хлібопекарська галузь; показники; внутрішні фактори; ефективність; quality; quality of products; enterprise; bakery sector; indexes; internal factors; efficiency; кафедра економіки і права