Особливості обліку електронних грошей в Україні - Дьякова, Надія Ігорівна; Небильцова, Валентина Михайлівна (My University, 2014)
Стрімкий розвиток інформаційних технологій та всесвітньої мережі Інтернет, збільшення частки інтернет-торгівлі та бажання скоротити час на проведення розрахунків спонукали виникнення нових засобів платежу, таких як електронні гроші. The rapid development of information technology and the World Wide Web, increasing the share of e-commerce and the desire to reduce the time of settlement prompted the emergence of new payment instruments such as electronic money.
Keywords: облік; електронні гроші; інформаційні технології; accounting; e-money; information technology; кафедра обліку і аудиту