Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаКаліновська, Тетяна Віталіївна2013-03-052013-03-052011Пат. 59325 Україна, МПК A23G 3/00. Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Крапивницька І. А., Каліновська Т. В.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201012736 ; заявл. 27.10.10 ; опубл. 10.05.11, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6748Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом відрізняється тим, що в якості основних структуроутворювачів використовується морквяна та овочево-фруктово-ягідні пектиновмісні пасти. Технічним результатом є створення нових цукерок з поліпшеними органолептичними показниками, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання. Fondant-cream candy with a combined characterized in that as the main structure-the. The technical result is the creation of new candies with improved organoleptic characteristics, high nutritional value, extended shelf life.uk-UKпомадно-кремова цукеркаструктуроутворювачморквяна пастаовочево-фруктово-ягідні пектиновмісні пастипомадно-кремовая конфетаfondant-cream candystructurantcarrot pastevegetablefruit and berry pectin pasteкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПомадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом (Патент на корисну модель № 59325)Other