Інноваційна складова механізму інвестування підприємств - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2022)
Розглядається інноваційна складова механізму інвестування підприємств в аспекті стадій життєвого циклу. The innovative component of the investment mechanism of enterprises in terms of life cycle stages is considered.
Keywords: інвестування підприємства; механізм інвестування; investment mechanism; кафедра економіки праці та менеджменту