Рибальченко, Дмитро Юрійович2021-09-222021-09-222021Рибальченко, Д. Ю. Розширення асортименту м'ясних продуктів спеціального призначення з використанням цільної крові та впровадження їх виробництва у ковбасному цеху потужністю 16,2 т виробів за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Юрійович Рибальченко ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35511otherспеціальне харчуваннябілково-жирова емульсіяцільна кровсосискикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясо індиківРозширення асортименту м'ясних продуктів спеціального призначення з використанням цільної крові та впровадження їх виробництва у ковбасному цеху потужністю 16,2 т виробів за змінуOther