Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків - Сивак, Денис Генадійович; Рубанка, Катерина Володимирівна (Сивак, Д. Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків / Д. Сивак, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 317., 2019)
Робота присвячена розробці кукурудзяних снеків зі зниженою енергетичною цінністю. Доведено, що заміна в рецептурі снеків кукурудзяного крохмалю на топіоковий сприяє зниженню кілокалорій готової продукції.
Keywords: кафедра технології консервування; снеки; топіоковий крохмаль; енергетична цінність; тапиоковый крахмал; энергетическая ценность; snacks; energy value; tapioca starch