Особливості праці та ролі сучасного менеджера в організації - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто специфіку та особливості управлінської праці, відмінність праці менеджера від праці інших категорій працівників, а також базові операції та ролі менеджера в процесі досягнення цілей організації. The specifics and peculiarities of managerial work, the difference between the manager's work and the work of other categories of employees, as well as the basic operations and roles of the manager in the process of achieving the organization's goals are considered.
Keywords: управлінська праця; специфіка; ролі менеджера; managerial work; specifics; manager roles; кафедра економіки праці та менеджменту