Кошова, Валентина МиколаївнаКосоголова, Людмила Олексіївна2013-11-082013-11-082013Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / В. М. Кошова, Л. О. Косоголова // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11106Порівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції. Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.otherекстрактивністьредукуючі речовиниячміньсолодярий ячміньозимийekstraktyvnistreducing substancesardent barleymaltspringwinterкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування пивного сусла з ярим і озимим ячменемThesis