Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем - Кошова, Валентина Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна (My University, 2013)
Порівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції. Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.
Keywords: екстрактивність; редукуючі речовини; ячмінь; солод; ярий ячмінь; озимий; ekstraktyvnist; reducing substances; ardent barley; malt; spring; winter; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства