Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152004Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11329В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.uk-UKтермін зберіганняпомадні цукеркипакувальний матеріалполіпропіленконсистенціяshelf lifefondant sweetspackaging materialpolypropyleneconsistenceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерокArticle