Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2004)
В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.
Keywords: термін зберігання; помадні цукерки; пакувальний матеріал; поліпропілен; консистенція; shelf life; fondant sweets; packaging material; polypropylene; consistence; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів