Комплекси феруму (III) з папаверином та використання їх у фармакологічній та аналітичній практиці - Максименко, Олена Василівна; Помін, Марина Валеріївна (My University, 2014)
Метал-індикаторним методом досліджено комплексоутворення феруму (III) з папаверином. Встановлені кількісні характеристики складу та стійкості дослідженої системи. Metal-indicator method investigated complexation of iron (III) with papaverine. Established quantitative characteristics of the composition and stability of the investigated system.
Keywords: папаверин; фармакологія; комплекси феруму; papaverine; Pharmacology; iron complexes