Регулювання інноваційного розвитку будівельної сфери - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2014)
У статті розглянуто запропоновані заходи організаційно економічного забезпечення інноваційного розвитку будівельної сфери національної економіки. Визначені принципи, методи, функції та інструменти державного регулювання інноваційного розвитку будівництва. This paper proposes the organizational and economic measures to ensure the innovative development of building sector of the national economy. Defined principles, methods, functions and instruments of state regulation the innovative development of building.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інновації (будівництво); будівельна сфера; construction industry