Вплив наддержавних міжнародних організацій на коригування національного корпоративного середовища - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2010)
Стаття присвячена проблемам адаптації вимог наддержавних організацій до системи державного управління корпоративним та економічним середовищем України. Розглядаються основні напрямки та сфери регулювання в контексті збереження існуючих систем розподілу товарного та грошового потоку. The article is devoted the problems of adaptation of requirements of international organizations to the system of state administration of Ukraine a corporate and economic environment. Basic directions and spheres of adjusting in the context of maintainance of the existent systems of distributing of commodity and money stream are examined.
Keywords: корпоративний глобалізм; міжнародна економічна конверегція; міжнародні наддержавні організації; corporate globalization; international economic convention; international organizations; кафедра економіки праці та менеджменту