Розмеріця, Ольга ВолодимирівнаПархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман Миколайович2024-10-142024-10-142022Розмеріця, О. Використання вівсяних пластівців в пивоварінні / О. Розмеріця, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44994Використання у пивоварінні несолоджених матеріалів дозволяє, з однієї сторони, знизити матеріальні затрати на сировину, а з іншої — значно розширитирізноманітність та асортимент напоїв, що при цьому покращують їх харчову цінність. Використання вівсяних пластівців набуває широкогопопиту. Пиво набуває відтінку молочного шоколаду з легкими фруктовими нотами.Тому актуальним є розроблення нових рецептур пива з додаванням вівсяних пластівцівThe use of unsweetened materials in brewing allows, on the one hand, to reduce the material costs of raw materials, and on the other hand, to significantly expand the variety and assortment of beverages, which at the same time improves their nutritional value. The use of oatmeal is gaining wide demand. The beer acquires a milk chocolate shade with light fruity notes. Therefore, the development of new beer recipes with the addition of oat flakes is relevantukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоовеспластівцісмакароматbeeroatsflakesflavoraromaВикористання вівсяних пластівців в пивоварінніThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484