Матвійчук, Роман Васильович2023-04-202023-04-202023Матвійчук, Р. В. Проект хлібозаводу в м. Ковель Волинської області з впровадження виробництва хліба деснянського та батона волинського безопарним способом з використанням КМКЗ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Матвійчук Роман Васильович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40298otherхліб українськи новийхліб деснянськийбатон волинськийUkrainian new breadDesnian breadVolyn loafкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу в м. Ковель Волинської області з впровадження виробництва хліба деснянського та батона волинського безопарним способом з використанням КМКЗOther