Плодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервів - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2012)
Представлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти. The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.
Keywords: плодово-ягідні сиропи; згущені молочні консерви; молочноконсервна галузь; condensed milk cans; fruit syrup; milk canning industry; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра технології молока і молочних продуктів