Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2013-04-042013-04-042012Скорченко, Т. А. Плодово-ягодные сиропы – перспективные наполнители сгущенных молочных консервов / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь // Актуальные научные вопросы: реальность и перспективы : Международная научно-практическая конференция, Тамбов. – 2012. – С. 142-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7241Представлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти. The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.otherплодово-ягідні сиропизгущені молочні консервимолочноконсервна галузьcondensed milk cansfruit syrupmilk canning industryкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівПлодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервівThesis