Особливості впровадження документообігу в університеті - Доля, Сергій Олександрович; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2023)
Впровадження ефективного документообігу є важливим етапом у забезпеченні успішної діяльності будь-якої організації, в тому числі і університету. Оскільки університети займаються викладанням та науковим дослідженням, вони мають значний потік документів, що потребують обробки та зберігання.
Keywords: документообіг; електронно-цифровий підпис; document flow; electronic digital signature; інформаційні технології; information technologies; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки