Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна2015-05-282015-05-282015Москаленко, В. О. Основні напрямки та ризики розвитку органічного виробництва сільськогосподарської продукції в Україні / В. О. Москаленко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Полісся, 2015. – С. 158-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20843Значна інтенсифікація харчового виробництва, яка останнім часом відбувається в усьому світі, має негативний вплив не лише на навколишнє середовище, але і виснажує природні ресурси, без яких ведення аграрного виробництва неможливе. A considerable intensification of food production in recent happening around the world, has a negative impact not only on the environment but also depletes natural resources, without which it is impossible to maintain agricultural production.otherорганічне виробництвохарчова промисловістьризикorganic farmingfood processingriskкафедра економіки праці та менеджментуОсновні напрямки та ризики розвитку органічного виробництва сільськогосподарської продукції в УкраїніArticle