Магнітна обробка води, гіпотези і факти - Салавор, Оксана Мирославівна; Нікітіна, Наталія Григорівна (My University, 2015)
Остаточного науково обґрунтованого пояснення про те, за рахунок чого відбувається зменшення карбонатних відкладень при магнітній обробці води немає. Але те, що цей метод справді позитивно позначається на експлуатації котельних агрегатів й іншого теплообмінного устаткування - це безсумнівно. Final scientifically reasonable explanation that, due to which decreases the carbonate deposits at magnetic water treatment there. But the fact that this method really positive effect on the operation of boilers and other heat-exchange equipment - is no doubt.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; магнітна обробка; вода; magnetic treatment; water